08-03-2023

Verduurzamen Religieus Erfgoed

Op woensdag 8 maart 2023 wordt in het Gouvernement aan de Maas het symposium Verduurzamen Religieus Erfgoed georganiseerd tussen 12.00 – 18.00 uur.

Op dit symposium wordt de noodzaak om religieus erfgoed te verduurzamen besproken. Daarnaast zult u geïnformeerd worden over het ontzorgingsprogramma ‘Maatschappelijk vastgoed’ en over de subsidieregeling ‘Kerken 2022-2023’. Ook wordt er een praktijkvoorbeeld over het verduurzamen van een kerk behandeld.

Hiermee wordt informatie gegeven over de verschillende mogelijkheden om te verduurzamen, en inspiratie om aan de slag te gaan met de verduurzaming van religieus erfgoed. Het programma is speciaal bedoeld voor ambtenaren en wethouders, die betrokken zijn bij dit onderwerp èn eigenaren van (religieus) erfgoed.

Aanmelden
Via onderstaand registratieformulier aangeven of u wel of niet aanwezig kunt zijn bij het Symposium Verduurzamen Religieus Erfgoed. Bent u verhinderd? Via de registratielink kunt u ook aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden toekomstige ontwikkelingen rondom Verduurzamen Religieus Erfgoed. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 februari. Een aantal dagen voorafgaand aan het symposium ontvangt u een mail met alle praktische informatie.

Aanmelden

Bron: Provincie Limburg/Door: Geert Gabriels

Laatst bewerkt: 17-01-2023